Brynäs IF

724971 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1965073

Sv: A propósito de nada
Jag vill se #Dackesignar imorgon!

Eller iaf att något händer. Hur blir det med Kousal, Cerveny och Sallinen?? Vad sker med spelare som Mannberg och Lundgren. Kilström och Grana, är det över??? Kom igen nu!

GD borde också ligga på mer ang nyförvärv och spelarförluster/förlängningar. Iom att vi tappat våra 2 helt klart bästa backar så tar jag för givet att både Gunde och Berra kommer ersättas med liknande backar! Vet att vi har förhoppningar på Kinnvall... Men är det inte lite väl risky? Har följt Johannes otroligt noga nu i serien mot Oskarshamn och han är inte skit bra defensivt. Värvas han så hoppas jag på en ruskigt smällkaramell som Berras ersättare.

Sen hoppas jag att Wänna inte går till oss. Han platsar inte. Däremot hoppas jag innerligt fortfarande på Malte Strömwall som jag tror skulle göra succé.

KOM IGEN NU DACKE/MORMOR, LEVERANS TACK!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif:

Så länge vi inte hör något annat kan vi utgå från att Mannberg och Lundgren blir kvar, precis som att Eriksson eller Blomqvist blir det. De har ju kontrakt.

Finns ingen anledning för Sundlöv/Dackell att kommentera spelare som har kontrakt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Kevin svarade i måndags med
"Skulle säga att nästa #Dackesignar är någon vecka bort som det ser ut i dag. Men något ska vi nog kunna bjuda på!"

så ny spelare blir det nog inte denna vecka Rödin kan ju bli ledig idag men gissar på att han vill landa någon dag först oavsett. Svårt att presentera något som inte går att signa än :P Men hoppas på något nytt kring de spelarna vi inte vet om än Kousal sallinen etc.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Det vore kul om Brynäs kunde göra ett veckoprogram (tv format) där till exempel Dacke/Sundlöv/MS eller Campese och kanske någon spelare deltar där det snackas om veckan som gott under säsong och lite om silly och försäsongsträning eller info om treårsplanen under off-seasong. Visst de där snuttarna med Dacke signar är ju kul men ett återkommande magasin vore en revolution anser jag.
Kommentera