Brynäs IF

724956 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1965220

Sv: A propósito de nada
Axle San: Dom som lämnade tjänade rejäla summor. Kommer inte hända att dom ger ”Palushaj-löner” till nyförvärven direkt.
Bertil, Gunde, Jensen, Kristo, Kousal lämnar. Jag tror knappast att dom kommer värva in 2 backar med lika höga löner som Bertil och Gunde. Dom kanske bara värvar 1 back enligt Dackell. Då har vi ju 4 löneposter kvar att fördela på forwards. Det logiska vore då att värva 4 forwards, eller hur? Nej, då ska dom ändå värva 3 forwards som mest...

Boqvist får löneförhöjning, men det kompenseras genom en betydligt billigare målvaktssida. Kellman kanske också drar, men han har redan en skyhög lön så där lägger man väl hans lön rakt av på en ersättare (Scott?).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det största problemet är att man väljer att fortsätta med konceptet två grovjobbarkedjor och två spetskedjor. Man behöver värva minst två forwards till tredjekedjan som har kapaciteten att producera i en större roll. Annars hamnar man som i denna säsong med Mannberg, Forslund eller Rhodin i andrakedjan vid skador, som du nämnde i ditt inlägg.
Kommentera