Brynäs IF

724929 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1966102

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
Det ska ju sägas att Bromé vän som jag pratade med så allt detta innan kvalspelet startat. Även jag tror att det kan ligga en räv i Bromés och Julias dementerande och att han är klar för Örebro tar jag också rätt givet. Dock har blaskorna kommit med rena gissningar förr och klarat sig ifrån det med en så kallad pudel. Berra ifjol. Wänna i år. Bara för att ta 2 exempel gällande Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Nu gör du samma argument som förra gången. Att blaskorna hävdade att det var klart med Bertilsson och Wänna. Ingen av dom stora blaskorna (Aftonbladet/Expressen) har själv slagit fast att Bertilsson skulle lämna. Bara att KHL-klubbar var intresserade och att han KUNDE lämna. Det innebär inte att blaskorna garanterar någonting, det är lika med Wänna. Blaskorna rapporterade uppgifter från någon lokal tidning som hävdade att dom hade uppgifter om att Wänna skulle återvända. Då rapporterade dom detta, men slog aldrig fast från deras sida att det var klart, eftersom det inte var deras uppgifter. Sen ditt exempel om Lang, enligt blaskorna var han klar för Örebro, men på grund av uppflyttningen stannade han, det gör väl inte deras uppgifter falska? Informationen stämde, men förutsättningarna förändras på grund en osannolik säsong av Leksand. Vad skulle media göra istället? Dom kan inte ha koll på alla klausuler i övergången.. Om Aftonbladet slår fast med deras uppgifter att en övergång är klar, så brukar det vara så, lika med expressen som använder MrMadhawks uppgifter. Den människan har nog inte haft fel på åratals trots hundratals avslöjanden. Så sluta sprid att det ska vara dynga eller ”fake news”..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Spencer Abbot borde väl vara perfekt i Brynäs om man nj till nästa säsong ska ha mer puckinnehav och spela en mer offensiv hockey.
Kan även styra ett första-pp, just nu har vi ju ingen som kan det.
Kommentera