Brynäs IF

724912 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1968481

Sv: SILLY SEASON 2019
Davey85:
Känns som vi behöver minst en "silly" till för att justera bygget helt

Det man kan fråga sej då är:
Vad kostar mest? Att åka ur SHL?
Eller att riva bundna kontrakt och göra en total makeover?

Var det smart av Dacke att värva Cerveny? Var det smart att förlänga med Alcén och Asklöf så tidigt? Var det smart att förlänga med tränarduon så pass tidigt? Är det smart att ta tillbaka Molin och Sundlöv? Är det smart av Brynäs att låta Dacke ha en så pass hög befattning?

Jag tror att svaret på alla frågor är NEJ! Men vad vet jag...?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Cerveny och alla andra sena värvningar är det ju fansen som gapar högst efter. Sen när det inte blir succé (dvs alltid, om man inte har tur och pengar, läs Växjö) då skäller fansen på sportchefen.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Cerveny tycker jag ändå var värt ett försök, en spelare som producerat i KHL i ett bottenlag som togs in i ett försök att nå slutspel. Man måste ju gå för det.

Asklöfs förlängning är jag i dagsläget tveksam till, mest för att laget är felbyggt och han ser ut att kunna hamna i en roll han antingen inte är redo för eller en roll han inte har sina fördelar i. Sen har han hockey i sig och är en Brynäsare, så kanske tålamodet kan betala av sig om han får vara hel.

Alcén skulle kanske inte haft 3 år, men lite samma där, får han fokusera helt på att köra den rollen han bör så är han en bra kugge i en fjärdelina.

Angående MS så är jag också tveksam, det är möjligt att han kan göra nåt bra med en delvis ny trupp, men ett stort frågetecken dröjer sig kvar här.

Sundlöv och Molin är jag positiv till. Sundlöv för att jag tror vi behöver en Brynäsare som varit med i med och motvind förut, hela föreningen har känts lite vilsen rent sportsligt och identitetsmässigt. Molin med ansvar för spelarutveckling tycker jag låter intressant. Ove har en bra hockeyhjärna.

Jag ser själv att jag garderar mig en del, men jag antar att min inställning kan sammanfattas med Mja, nja, kanske, hoppas, oklart.

Det kan bli bra på sikt det här, men jag tror som sagt ombyggnationen kan ta tid.
Låst ämne