Brynäs IF

724906 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1968497

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Treårsplanen är en myt. Den är gävlehockeyns Kayser Söze.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
munkas: angående Brynäs värvningar hittills tycker jag faktiskt att dom varit bra, inklusive Westfält.

Kom ihåg att jag var på första hemmamatchen förra året och Brynäs hade inte en enda junior i truppen. Minns att jag tyckte det var ganska bedrövligt, en förening som varit känd för sin verksamhet hade inte någon junior med i laget och då hade ändå Asklöf, Westfält och Bjurström spelat riktigt bra i slutspel säsongen innan, särskilt mot Luleå i playIn.

Brynäs tredje- och fjärdekedja då var: Rohdin - Blomkvist - Nilsson och Mannberg - Asklöf - Alcén. Vilket totalt mörker! Ingen spelare som var på väg framåt i sin karriär (förutom Asklöf) utan brunk utan utvecklingspotential. Tack för dom kedjorna BZ.

Nu satsar man iaf på unga spelare som är på väg framåt i karriären. Alla värvningar hittills är utvecklingsbara. Och Ove Molin verkar vara anställd för att utveckla dessa unga spelare. Så det känns som en satsning framåt jämfört med förra året.

Westfält tycker jag får oförtjänt mycket skit. Han var bra när han kom fram, han är landslagsspelare på jr-nivå och han har potential att bli bättre.

Kan tänka mig en tredjekedja med Solem - Westfält - Zetterberg, låter ju klart mer intressant än förra års brunkare.

Med det skrivet så måste ju självklart Brynäs fortfarande värva in ordentlig spets till dom 2 första kedjorna och ersätta första backpar.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
munkas: Eller så gnälls det på någonting som inte ens är sjösatt utan fortfarande i planeringsstadiet.
Låst ämne