Brynäs IF

724906 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1968565

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Samtidigt gör man ett aktivt val när man tar del av Brynäs kommunikation. Man går in på hemsidan, GD.se och klickar sig fram till Brynäs-artiklar osv. Det behöver man inte göra om man inte vill ta del av informationen. Om man är allergisk mot 3-årsplaner bör man ju inte klicka på en artikel som heter typ "Brynäs berättar om 3-årsplanen" osv. Och om man är allergisk mot oliktänkande åsikter gör man förmodligen bäst i att inte besöka ett diskussionsforum.


Vem har sagt att jag har gjort aktiva val hela tiden. Har du hört talas om nyhetsflashar i andra medier än GD och Arbetarbladet. Mun till mun kommunikation (Jag har en son som kan framföra Brynäs nyheter) Man behöver inte alltid aktivt söka information. Så du får nog åka längre ut på landet för att försöka finta :-)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Wesley: Jag menade inte dig specifikt, bara rent allmänt. Om man hatar att höra om 3-årsplanen borde man ju inte läsa artiklar eller se videor där man vet att Brynäs kommer att prata om den. Låter som självdestruktivt beteende. Rubriker förstår jag att det kan vara svårt att undvika om man besöker typ GD för att läsa om andra nyheter (vilket ju många av oss gör).
Låst ämne