Brynäs IF

725453 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1968882

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja:

Intressant att du nämner Leksand som ett potentiellt bottenlag redan innan man ens börjat bygga laget inför shl! Brynäs vinner sm guld menar du? Säger du emot om jag påstår att Brynäs går en ännu jobbigare säsong till mötes än den ni kommer ifrån.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
mattias - 74: Leksand är en nykomling och är mer eller mindre alltid ett bottenlag i modern tid. Det är fakta. Har egentligen ingenting med Brynäs att göra.

Än dock, 18/19 gjorde Brynäs en extrem skitsäsong och hamnade i Ingenmansland. Om Leksand hamnar i Ingenmansland 19/20 kommer ni troligtvis att vara nöjda över resultatet i och med att det vore bättre än ni brukar hamna i SHL. Det berättar mycket om skillnaden mellan Brynäs och Leksand.

Sen vet jag att det är drag i Leksand just nu och att ni är fulla av självförtroende, är ju alltid så när ni går upp, men efter 10-15 omgångar brukar entusiasmen vara som bortblåst. I Allsvenskan kanske ni har råd att vara usla första halvan av säsongen, men i SHL innebär det garanterat kvalspel.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
mattias - 74: Olsson-Trkulja, Fredrik Forsberg och Göransson. Inga sexiga namn Tjommen tar in i alla fall.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
mattias - 74: Nykomlingar blir ju i princip alltid bottenlag så det är ju ingen vild gissning att Leksand blir ett bottenlag. Brynäs har väl ingen direkt skrivit upp vad jag vet...
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
mattias - 74: Jag hoppar in och säger emot. Jag tror vi går en bättre säsong till mötes än förra. Det krävs inte så mycket av laget att göra bättre ifrån sig än de senaste säsongerna.

Stort plus på målvaktssidan, minus på backsidan men stabilt, forwardssidan bättre och tränare blir plus minus noll...slutplacering mellan fem och tio någonstans.

Vad tror du om ert eget lag?
Låst ämne