Brynäs IF

725394 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1969287

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Frågan är ju vad han har för löneanspråk om han ska lira i Brynäs, 300k/månaden? Brynäs vill lägga sig runt 200? Han har spelat in en massa pengar redan, köpt hus och ska snart få en unge.
Möts på mitten och prioritera det sociala o tryggheten i Gävle, kom igen Anton, skriv på nu!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Mrassarson: Ja, det handlar nog om hur långt Brynäs rent ekonomiskt kan sträcka sig för att det ska kännas acceptabelt för Rödin i förhållande till vad han kan få med ett förmodat kortare kontrakt hos ex Växjö, som förstås kan bjuda över allt det som Brynäs har att komma med i pengar räknat.
Hoppas som du säger att man kommer överens och att den skillnad i pengar han får i ex Växjö inte uppväger det sociala och även sportsliga i Gävle.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Mrassarson: Kan fatta om han har dom löneanspråken om han hade gjort dundersuccé i Schweiz. Nu ser ju poängskörden inte jätteimponerande ut. Lägg dessutom till skadehistoriken. Att slänga ut ett 5-årskontrakt med så höga summor hade inte känts rätt. Är Örebro beredda att lägga dom jättesummorna på honom får det vara så. Väljer han Brynäs ska det inte handla om att vi bjuder över allt och alla. Då är det något som är snett. Det är inte Salmela vi försöker värva.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Jesper Frödén till Skellefteå, vet att det snackats lite om honom härinne. Tror att han kan leverera även i SHL.
Låst ämne