Brynäs IF

725300 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1969671

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Du förstår väl att det hittas på en hel del här på forumet av skribenter som säger sig ha kontakter? Har någonting som inte kommit ut på annat vis stämt överhuvudtaget? Tror inte det och har det någon gång hänt så kan det ju ha varit en lyckoträff.
Kul med rykten men vi ska ta det för vad det är.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Ett exempel jag kommer på är Honken som berättade flera dagar innan Mrmadhawk att Jesper Boqvist skulle förlänga. Det var den vevan när han ryktades till diverse andra klubbar.

Men annars är det väldigt sällan någon här på forumet är före media med avslöjanden som visar sig stämma. Då räknar jag inte med dom gångerna som media först skrivit att en spelare är aktuell för oss, och där någon här på forumet slänger ur sig en chansning och säger att spelaren är helt klar.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Visst att folk kommer med osanningar.
Min info jag får är från blod till nån av dom där uppe på Brynäs så jag kan bara prata för mig själv men jag berättar bara det jag får berättat för mig.
Men mycket som ska in innan något är "klart".
Jag fick berättat för mig om Wännström i vintras, då ville brynäs ha han men nu är eller blev läget annorlunda. Jag fick sagt att han är "klar" vilket inte stämde.
Lika så med Kinnvall , att han var muntligt överens med dacke om det skulle bli allsvenskan för Timrå. Sen kanske förutsättningarna ändrades där med?
Jag var väl först med Finlands resan , tom innan Gd,
Jag vet att Inge vart i Tyskland och titta på en nordamerikan..om det blir något? Ingen aning.
Så jag kan bara prata för mig själv men den infon jag får är inget jag hittar på iallafall.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Ja kolla Lex Bud. Jag tvivlar inte när det sägs att det va klart.
Men saker kan ändra sig i sista stund.
Nu med Wännström, det kanske var ”klart”i vintras. Sen när det blir ”succé” så vill han ju kolla upp fler. Då backar Brynäs,
Så var det ju med Palushaj, fick mer betalt i Örebro.
Sundlöv snodde ju Hieatanen samma dag som han skulle skriva med SAIK.

Inget är klart förrän det står på hemsidan...
Låst ämne