Brynäs IF

725265 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1970413

Sv: SILLY SEASON 2019
Lemp: På det första har jag inget bra svar då jag inte är insatt i hur ekonomin ser ut. Jag litar på att du har det - men det har inte jag så då låter jag hellre bli att ge mig in i en diskussion.

Alltså spontant så tror jag att det är lika stor chans att en landslagsspelare skulle välja Brynäs som Färjestad som förening.
Sen är det ju emellanåt så att många spelare som väljer mellan två föreningar väljer tex FBK för att det är närmare familjen. Se bara på Kilström när han valde oss. Han sa väl att det var närmare för honom till familjen att spela i Brynäs kontra Luleå.

Men sen är det självklart en stor, stor aspekt i vad föreningen spelar för typ av hockey.
Titta bara på en spelare som Jonathan Pudas när vi tappade honom. Visst nu hade han spelat i SAIK innan och är ju ursprungligen ifrån norr.
Men samtidigt så är jag övertygad om att han såg att det spel som SAIK spelade skulle gynna hans fortsatta utveckling.
Därför tror jag det är väldigt viktigt att se vad Dackell plockar in för spelare i truppen OCH om det är tänkt att vi ska bli ett mer spelande lag kontra ett lag som bara dumpar in i anfallszon eller chippar ut från egen zon.
Men titta bara på Växjö, ett exempel på att lag som många här inne säger är kommundopade osv osv. Men attraktionskraften ligger ju mycket i vilken hockey de spelar PLUS att de har varit väldigt framgångsrika tabell och slutspelsmässigt.
Låst ämne