Brynäs IF

725193 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1970549

Sv: SILLY SEASON 2019
munkas: En eller bägge tjeckerna skulle ju kunna vara kvar också väl. De blir ju inga nyförvärv utan bara förlängningar. Eller? Rudolf är jag lite nyfiken på vad han skulle kunna göra med bra omgivning (naturligtvis om han inte kostar för mycket) om det nu bara ska in en ny forward.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Kopenga Kickass: Rödin hade väl ett finger med i när Kousal värvdes då de spelade med varandra i Davos. Kousal öppnade förra säsongen ok men kom av sig efter skadorna. Skulle en kedja med Rödin-Kousal-Cerveny vara helt fel?
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Kopenga Kickass: Nja, kritar Cerveny och Kousal på så är forwardssidan nog spikad.
Boken- Sallinen- Danielsson
Cerveny- Kousal- Zetterberg

Kousal spelar väl center i landslaget och får nog köra som det i andra. Alternativt att Kousal och Sallinen byter plats.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Sigalet var och är en bomb från Brynäs. Tror han blir extremt nyttig för oss om han kritar på.

Nu har jag tänkt lite ang Dackes/Sundlövs lista med olika namn. Skulle inte Daniel Brodin och nu svär jag i Brynäs boken, jag vet men Brendan Shinnimin vara två extremt bra och nyttiga forwards att få in utöver Rödin? Vet att Brendan kan lira center. Och är det nån jag hatar i SHL så är det han.
Men jag vet att jag skulle älska att ha honom i mitt egna lag. Om han kan få bukt på sina jävla filmningar så är han en ytterst kompetent forward på SHL nivå. Brodin har ju varit här förr och kanske är sugen på en återkomst? Två spelartyper som vi saknar och som dessutom är bra aviga spelare som kan producera.

Jag säger inte att jag tror att nån av dessa två kommer komma hit. Men erkänn att bägge två är rätt kittlande namn. Och Sundlöv har ju verkligen överraskat förr. Minns när Super-Eero och Kahna värvades. Samma säsong...

Tänk er:
Ersson - Eriksson

Sigalet - Söderström
Lindelöf - Kilström
Norin - Andersén
Lundgren - Ersson

Rödin - Shinnimin - Brodin
Danielsson - Sallinen - Boqvist
Zetterberg - Asklöf - Rohdin
Alcén - Blomqvist - Forslund
Mannberg
(Solem, Westfält)
Låst ämne