Brynäs IF

724923 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #1970796

Sv: SILLY SEASON 2019
munkas:

Hade det funnits större intresse i Gävle för att gå på SHL-matcher så hade Brynäs haft minst 7,5 mkr per säsong att spendera (om det varit samma intresse i Gävle som i Jönköping).

Där verkar vare sig veckodag eller tabellplacering påverka publiksiffrorna speciellt negativt. Så staden får väl det lag som befolkningen är villiga att betala för.

Visst, man kan ju chansa och bränna alla pengar man har (och mer därtill) för att hoppas att man får ihop ett lag som kanske får befolkningen att masa sig till arenan. Men blir det några skador och man blir typ femma och åker ur i kvartsfinal. Ja då får man spela i allsvenskan säsongen efter istället. För att man inte klarar de ekonomiska kraven.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Enaranger: Fast det skall väl tilläggas att Brynäs inte var särskilt vassa på att förvalta framgångarna och ekonomiska musklerna efter ex guldet vi fick tack vare våra extremt talangfulla junisar 2012. Den framgången sumpades rätt ner i dasset. Har man 50 mille i spelarbudget och bränner det på skräp så gör knappast 7,5 mille till någon skillnad.
Låst ämne