Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1971344

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Kristo hade självfallet haft bättre förutsättningar att lyckas bättre i sin roll än vad han nu gjorde
ifall laget och tränarna lyckats sätta ett stabilt grundspel från start.




Dom övriga i laget fixade det hyfsat med samma förutsättningar som Kristo. Och då hade han ändå ganska så mycket mer rutin än dom flesta andra i Brynäs.
Ge upp nu och inse att felet låg hos Kristo själv och ingen annan.
Precis som vi säger var han otränad och oseriös. Det påminner om Hammarbys video ljuggar värvningar i fotboll en gång i tiden.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Wesley: "Ge upp nu och inse att felet låg hos Kristo själv och ingen annan."

Ge upp själv istället och inse att allt inte är så enkelt när en spelare tvingas bort eller själv väljer att bryta ett kontrakt i ett fall som ex Kristos.
Som Samsung är inne på: värvar man en tilltänkt spets som kostar lite pengar så är det oftast denne som får gå först när spelet i stort börjar gnissla, som det var när Kristo togs hit. Att han skulle ha varit oseriös är också bara nåt som du inte har nåt konkret belägg för, vad jag kan se. Tyckte att han försökte jobba hårt och iaf inte gjorde ett sämre jobb på isen än vad nån annan gjorde, trots en roll i laget som han sannolikt inte hade räknat med.
Och precis som många med mig också säger: med lite bättre tålamod med honom så hade vi förmodligen haft nytta av hans spetsegenskaper när spelet sen började funka igen efter att MS tog över. Man kan ju undra varför han helt plötsligt började producera direkt när han kom hem till Tyskland igen. Knappast nåt han kunde göra om han nu var så otränade och oseriös som du påstår.
Kan hålla med till viss del om att han möjligtvis kan ha varit lite otränad när han kom hit, men isf inte mer otränad än vad dom flesta importer av hans sort generellt brukar vara när dom inte har en tillbringat en hel försäsong med sin nya klubb, i ett annat land och med massor av nya saker att insupa både på och utanför isen.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Wesley: Vi sammanfattar detta enkelt nu :)
När man värvar en spets spelare för dyra pengar så hamnar kraven från allt och alla högt direkt. Tom skyhögt så är det bara. Man plockar upp westfält från juniorsidan... helt logiskt ställer man inte samma krav där. Tror alla vi här brinner för en sak och det är Brynäs. Vi är ett gäng där alla har starka känslor för klubben och vill bara att det ska gå bra och ser på allt från olika håll så enkelt är det bara. Kristo kan ha kostat 200k plus och då blir kraven där efter från allt och alla kring Brynäs därav att han fick gå. Nu är vi precis som gaspar och lisa säger.. bästa vänner som bästa vänner är :-) heja Brynäs!
Låst ämne