Brynäs IF

724847 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1972182

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Den säsongen var ändå tusen gånger bättre upplevelsemässigt som brynässupporter. Vi spelade riktigt, riktigt bra under hösten. Låg väl trea i tabellen ända in i januari om jag inte missminner mig? Sen kraschade vi efter Rödins skada. Torskade 9 av de sista 10 matcherna. Men tittar man på t.ex. corsi så låg vi över 50 % när säsongen summerades. Vi spelade verkligen inte någon passiv, täcka skott-Sjödda/Sunkan-hockey den säsongen. Extremt mycket bättre spel än det vi visade upp den gångna säsongen.

Måste säga att jag blir förbannad när man kollar på highlights-klipp från diverse säsonger på 10-talet. Det blir en smärtsam påminnelse om hur fruktansvärt illa det gått senaste åren. Även om vi bara gått långt i slutspelet två gånger så har vi ändå haft en identitet under alla år. Fram tills för något år sedan när Bengtzén raserade allt. Känns riktigt tragiskt hur det kunde bli så här. Det enda positiva är att vi fortfarande spelar i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: BZ gjorde flera bra saker. Tog in Bulan, hämtade hem Gunde och så vidare... men problemet var ju att A-laget stegvis tappade sin identitet under hans tid här. Med facit i hand var det lite synd att han inte "slutade på topp" efter silvret, kanske hade det varit lättare att göra efter ett guld.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Håller med dig i stort, men jag tycker du undervärderar finalen mot HV där vi var ett stolpskott i sudden från guldet.
Kommentera