Brynäs IF

724847 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1972194

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja, att BZ ”raserade allt” känns svartvitt och överdrivet. Kritiken mot hans värvning av Melin blir dessutom lite skev när vi ser hur han lyckats i Leksand. Visst, svårt att jämföra två lag med olika spelare och förutsättningar men varför lyckades han att få spelarna att uppträda som ett lag i Leksand men inte i Brynäs?
I båda fallen var ju resp lag illa ute spelmässigt, så hängde det på materialet eller tränaren?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Nej alltså, med meningen ”Bz raserade allt” var det ju exakt så. Nu sitter vi här, våren 2019, på ruta 1 igen. Det enda vi kan vara nöjda med är att vi hållit kvar oss i ligan. Eller kan du se något annat positivt som hänt senaste 2 säsongerna? Med det sagt så gjorde han inte allt dåligt. Första två säsongerna gjorde han det riktigt bra, främst med tanke på lyckoträffen med Bulan. Men efter det hände något som jag tror inte ens han själv kan förklara hur det kunde gå så snett.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "I båda fallen var ju resp lag illa ute spelmässigt"
inte helt riktigt, i Leksand togs Melin in för att ta ur ett lag ur en nuvarande svacka, medans i Brynäs togs Melin in för leda och inte hamna i en svacka igen efter 2 bra/okej år med Bulan
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Men ansvaret för värvning av Melin och material låg på BZ, eller hur?
Kommentera