Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1973036

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86:
Rödin och boqvist är ju starka kandidater till en förstalina, av centrar du nämner så tror jag på Larsson och scott, men inte ölund i första väll?
Sen fick jag önska innan start så hade jag önskat mer etablerat än Jaedon och Zetterberg - dock kan båda vara fina värvningar, tom mycket fina värvningar, men gillar inte tanken på att dessa likväl kan bli nya kristo/Capurosso eller ännu värre Thorell/Liljevall (för andralinan)

Jag hade nog helst sett Oskar Osala om jag fick välja en! 29 matcher, 22 poäng (varav 15mål) i liiga - och sedan hyfsad på skridskor och det med den tyngden..

Backsidan har jag oroat mig för länge, sedan Ryan och berra ryktas bort och vi tog in lindelöf som 7de back. Nu börjar någon/några till uttrycka samma oro..
Men då fick jag skit för att det var (och fortfarande är) långt till hösten.. Även om jag inte ser sigalet som någon ersättare till varken berra eller Gunde, så blir han troligen bästa back - och saknar då backkamrat att campera med för att ersätta istiden Gunde/berras hade. Viktor är duktig, och är nog bättre nästa säsong, men det är tufft att sätta en så ung i förarsätet om det börjar gå tungt för laget.

Första centern blir väldigt avgörande, denna är en kritisk pjäs, för jag tror inte på sallinen som förste center om det skiter sig.
Låst ämne