Brynäs IF

724790 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1974019

Sv: SILLY SEASON 2019
Chanzone: Wandell och Haga är riktigt bra centrar och då har vi redan Strandberg och Josefson. Centersidan ett uppköp mot de som spelade denna säsong. Sen har vi tappat några vassa forwards men inte så mycket än. Högström som senast var en av seriens bästa backar är tillbaka. Alsing är osäkert kort men verkar som stor chans att vi får låna en säsong till. Duktiga juniorer (vår bästa kull på länge) som Grewe, Björnfot och Holtz flyttas upp. Jag tycker det ser ljust ut just nu. Laget nu:

Adam(Jensen)

Högström-Hultström
Ny-Tom N
Norell-Pettersson
Björnfot/Simon J

Lilja-Josefson-Bemström
Haga-Strandberg-Bergfors
Hedman-Wandell-Guter
Possler-Östman-Holtz
Henrik E/Grewe/Ågren
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
majk: Haga är väl den som spontant känns mest spännande. Wandell tycker jag personligen var en riktig flopp i Örebro. Hedman är väl nyttig, men har så sjukt svårt för honom då han mest åker omkring och skadar motspelare. Borde visa mycket mer respekt.

Allsing blev jag väldigt imponerad av i slutspelet, bästa backen hos er där kanske? Tror han kan vara förlorad.

Skulle ni dessutom tappa Reideborn, Lija och Bemström - då ser det riktigt, riktigt jobbigt ut.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
majk: Tycker det är en svårt att bedöma Djurgården. Finns fortfarande ett antal frågetecken. Vad händer med Lilja, Adam och Bemström? Om dom lämnar försvinner viktiga nyckelspelare, kan man få in likvärdiga ersättare?

Wandell är en uppgradering av Wirtanen. Bergfors och Guter är nog på nedgång. Haga är duktig och kan säkert vara intressant, lika med Östman. Hedman är en spelare jag personligen har svårt för, fysisk men gör ofta fula tacklingar som skadar laget. Finns ett lovande talanger som kan överraska. När man väl vet vad som händer med Lilja, Adam och Bemström och vilka som eventuellt ersätter dom kan man nog bedöma bättre om laget förbättrats.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
majk: det är en trupp som kan gå till slutspel.

Men det är inget finallag.

Förra säsongen var er chans.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
majk: Förstår faktiskt inte varför alla hypar Haga? Medioker värvning enligt mig.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
majk: Var det inte väldigt aktuellt ett tag att Reideborn skulle dra till NHL? Känns som dom ryktena dött ganska rejält senaste månaderna.
Låst ämne