Brynäs IF

724487 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1974748

Sv: SILLY SEASON 2019
bradberry: Jag mena väl inte att det är 50 procent utan jag skrev vad jag fått för info förr och till ketola vad han själv trodde om det.. han skrev 50 procent och då skrev jag att ja det är väl sunt och tro :)
Själv litar jag på han helt så säger han att Scott är klar då tror jag han till 100 men sen kan saker hända i branschen så jag faller ner till 99 ;)
Som jag skrev och var den enda som lämnat den infon och inte ens media så var det samma person som gav mig att Brynäs hade en nordamerikan från del på g som Inge vart ner och kikat på , en nordamerikan som aldrig spelat i shl förr. Så kolarik osv gick ju bort på den infon.. sen presenterades decha.. den infon från han är rätt svår att mytta fram.. eller att kalla det skjuta från höften ;) men sen har han även gett mig att kinnval tex var muntligt överens med oss. Sen hamna han i hv. Men han har även gett mig infon om Larsson , rödin, Finlands resan, Sundlöv klar osv..
Så han har inte vart 100 procentig som tex mrmadhawk... men han har heller inte vart 0 procentig likt wannabewahlman eller vad du skrev;)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Samsung: Bäst att skippa procenten gällande sånt här antingen så är det klart eller inte klart helt enkelt.
Låst ämne