Brynäs IF

724479 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1974754

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: jag har lärt mig dig :) du är ute mycket för att provocera och vara lite halvdryg.. det är upp till dig hur du beter dig här.. för vet du vad .. Du får tycka och tro precis som du vill och dela det du vill :)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Samsung: ”jag har lärt mig dig :) du är ute mycket för att provocera och vara lite halvdryg.. det är upp till dig hur du beter dig här.. för vet du vad .. Du får tycka och tro precis som du vill och dela det du vill :)”

Va sjutton kom det där ifrån? Jag tänker bara att du kanske får mindre hugg om du inte skriver procent när det gäller hur klara värvningar är. Det handlar inte om att provocera eller vara dryg, fan här är vi väl liksom polare.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Man skulle ju kunna tänka om Scott är klar att eftersom det är ganska speciell hemvändare så vill man antingen ha han på plats eller be han spela in en videohälsning och därför inte presenteras på ett tag för att det tar lite tid.

gissar på att ingenting händer idag i alla fall för man la nyss ut en video på Blomqvist i gymmet och det kommer lite sådana klipp som jag tror är för att ha någonting att visa mellan de större grejerna. För att ge oss något iaf.
Låst ämne