Brynäs IF

724479 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #1974847

Sv: SILLY SEASON 2019
majk: Valde medvetet att inte ta med dif då jag visste att du skulle bli provocerad 😜

Nu är båda du och jag partiska. Du tycker att dif har bättre spelare därborta, jag tycker att Brynäs har bättre. T.ex. har väl Djurgården ingen målvakt av större klass i NHL? Där har Brynäs Markström. Den absoluta toppspetsen skulle jag säga är likvärdig. Ni har Landeskog och Zibanejad, vi har Lindholm och Bäckis. Tittar vi lite längre ner är det nog jämnt skägg mellan Silfverberg, Järnkrok och Lindblom vs. Hörnqvist, Kempe och Sörensen.

Backsidan får jag dock erkänna att ni är vassare med Erik Gustafsson i spetsen. Pratar vi dock om en lockout eventuellt 2021 så är det nog inte omöjligt att en sån som Adam Boqvist är bättre.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Haha. Du vet vilka punkter du ska trycka på. Men är väl rätt jämnt mellan Brynäs och DIF.
Vi har väl större bredd men ni har bättre målvakter. Har varit inne på det tidigare men skulle vara sjukt roligt att se en match mellan DIF och BIF med alla de bästa.

Sen är jag ändå lite kluven till en lock-out. Känns som det kan ställa till det mycket med budget för många lag och många som kommer ta in för många spelare osv samtidigt som man vill se de bästa spelarna här.

Adrian Kempe(och Mario) är Djurgårdare. Går på mycket fotboll och sågs hejande under finalserien. Dock bara ett år i juniorlaget. Så rent hockeymässigt är det kanske lite fusk att räkna in honom till oss.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: skulle Modo gå upp så har dem ett bra lag med. då är nog iaf Adrian Kempe modoit. kan man iof säga samma med Mora och Ekholm.
Låst ämne