Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1975781

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San:

"Både Lindelöf och Norin måste ses som otroligt svaga kort i SHL liksom Ersson och Lundgren."

Så skrev du. Du skrev att 50 % av Brynäs backuppsättning är otroligt svaga kort och det är världsrekord i dumdistrigt uttalande.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Pajen:Vad jag såg av Norin innan hans skada, så såg det riktigt bra ut. bäst av alla backar offensivt (på försäsongen dock)
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Pajen:
Grejen är att priset på vissa backar idag kanske ligger högre än prestationen påvisat, och det är EN bedömning på hur bra en back är också, men Andersen, kilas, Söderström osv är inte dåliga backar på shl-nivå. Jag tror Lundgren kan visa mer.
Men..
Jag hävdar att Gunde/berra gick bort sig mindre än övriga från ifjol. Så antar man nu att sigalet blir vingklippt (vilket jag tror) mot i Frölunda så tror jag också att vi kanske kan se lite mer målchanser hos motståndarna i år/per tidsenhet i Brynäs zon.
Dvs backuppsättningen är svagare.
Sen kan vi få mer tid i anfallszonen i år och målisar som steppar upp på riktig hög nivå - så har vi iaf lyckats bättre överlag.
Men att vi har en sämre, tom mycket sämre, backuppställning på papperet i år är väll självklart - eller?
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Pajen: Varför? Jag ser dem som väldigt svaga kort dessa fyra.Jag vet inte vad du sett som jag missat. Norin var duktig några matcher innan skadan men han har spelat alldeles för lite för att kunna sägas hålla ok SHL klass, Ersson har absolut inte utvecklats som många trott, Lindelöf är helt oprövad och var ju inte ens någon av de absolut bästa i HA och när det kommer till Lundgrens insatser hittills i Brynäströjan så är kommentarer överflödiga.
Låst ämne