Brynäs IF

724384 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1976529

Sv: SILLY SEASON 2019
Lyxlirare eller inte, är han bra eller dålig för sina lag? Kolla hans historik, genom hela karriären har lagen han spelat i gått till slutspel och han har som sagt tagit flera guld. Kan förstås vara så att han dragits till lag med chans att vinna, men även på papperet bra lag brukar floppa ibland.

Jämför till exempel med Aaron Palushaj. Det enda guld han har är från amerikanska college-serien. Brynäs var dåliga när han var här och Örebro var dåliga när han var där (bättre när han var skadad).

Nu vill jag inte utpeka Aaron Palushaj som en diva eller något, men allt är inte alltid som det kan se ut och bra att försöka mäta saker istället för att bara gå på känsla.

Jag är inte främmande för att Dick Axelsson skulle kunna vara en vettig ersättare till Jesper Boqvist, men det är helt säkert en värvning man får fundera mycket kring (även med tanke på skadehistorik).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Nu skriver även Abris att det är klart med Scott och Ölund. Varför det dröjer med presentationen verkar vara detta:
”Enligt Sportbladets uppgifter är Brynäs och Scott överens om ett kontrakt med Brynäs om centern väljer att spela i SHL. Mycket talar för det, men Scott har valt hålla dörren öppen för eventuella anbud från större ligor, i första hand KHL.
Händer det ingenting där kommer Scott att representera Brynäs de kommande säsongerna.”
Låst ämne