Brynäs IF

724348 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1976728

Sv: SILLY SEASON 2019
pekka85: eftersom jag har sett folk som varit skeptiska mot Larsson och Patrik Berglund härinne så tror jag inte dem hade varit lyriska över 5 poäng på 28 matcher i AHL
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Charles: Ja, hur det blir med Patrik Berglund egentligen? I Aftonbladet sa han nyligen att han börjar bli "börjar bli mer och mer inne på att stanna hemma i Sverige" (www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/zG9n3r/berglund-om-blues-glad-for-grabbarna).

Samtidigt säger ryktena då att om det blir Sverige blir det inte blir modersklubben Västerås utan i så fall en klubb i SHL (vikfancentral.se/lite-mer-bulan-ny-seriestruktur-paananen-om-hur-vik-ska-fa-fram-fler-talanger-ska-vi-na-dit-vi-vill-behover-vi-fa-fram-fler-fran-egna-led/)

Det har påståtts att Berglund är klar för HV71, men HV plockade nyligen in Linus Fröberg och det låter som en konstig värvning om man hade Patrik Berglund inom räckhåll. Inte för att det är fel att ha många centrar i truppen men HV har nu Fröberg, Axel Holmström, Joakim Andersson, David Gustafsson och Johan Johnsson.

Växjö plockade nyligen in Emil Pettersson och Djurgården, Frölunda och Färjestad har också mycket välbesatt på centersidan.

Samtidigt har vi då vår favoritklubb

• som ännu inte har presenterat någon ny förstecenter
• som har flera gamla västeråsare i organisationen och spelartruppen
• som är relativt nära Västerås geografiskt
• som har anknytning till Berglund genom hans far

Eller hamnar han kanske i Örebro? Ännu närmare Västerås och har massvis med utrymme i budgeten efter alla spelartapp.
Låst ämne