Brynäs IF

723928 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #1977717

Sv: SILLY SEASON 2019
Wesley: Det är väl klart att dom kan ta kliv som hockeyspelare. Tänker man som du verkar göra har alla värvningar utvecklingspotential så länge man är under 30.

När jag pratar om bra värvningar från Allsvenskan med utvecklingspotential är det spelare under 25 som efter 2-3 år kan bli toppspelare i SHL. Forslund och Norin var trots allt 25 respektive 27 år när dom värvades. Det ska liksom extremt mycket till för att dom helt plötsligt ska bli toppspelare i SHL efter att inte ens ha varit särskilt tongivande i Allsvenskan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Tänker man som du verkar göra har alla värvningar utvecklingspotential så länge man är under 30.

Nej, stämmer inte.
För mig spelar inte åldern någon roll. För mig är en bra utveckling. En förbättring till det bättre och det jag önskar få ut av en spelare. Oavsett om han ska utvecklas till en stjärnpelare eller till den rollspelare jag hoppas på.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: När jag pratar om bra värvningar från Allsvenskan med utvecklingspotential 

Du skrev ju inte så. Du skrev bara värvningar med utvecklingspotential. Därav min fråga om hur du menade. Sen glömde du en viss Kjellman. Men han kanske inte hade tillräckligt med utvecklingspotential för dig?
Sen vad du räknar som önskad utveckling hos en spelare kanske inte står i paritet med det klubben har som krav eller mål.
Låst ämne