Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1978141

Sv: SILLY SEASON 2019
Oj, domedagsprofetiorna kommer tidigt i år hör jag. Visste inte att Victor Söderström var en spelare som gjorde skillnad på att åka ur eller hålla sig kvar.

Jisses.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Rumpelstiltskin: Vad är det vi ska jubla åt i detta lagbygge framåt så är Kjellman,Boqvist,och Kousal ersatta av Rödin,Scott och Ölund fortfarande saknas en ersättare för Palushaj eller Clarke.
Ersättaren för denna spets är hämtad ifrån Del och Allsvenskan.
Bakåt har vi tappat Bertilsson,Gunderson och kanske Söderström dessa blir ersatta av Sigalet och förmodligen två spelare ifrån Västerås.
Detta har en SC och en GM värvat till ett lag som slutade på elfte plats som läckte bakåt och gjorde lite mål.
Vad är det som ska få oss att se positivt på detta lagbygge hur rimligt är det att tro att detta lag ska bli bättre än 10 känns som det är mycket troligare att laget hamnar på en 13 plats dvs kval och hur många Shl lag överlevde kvalet förra säsongen.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Rumpelstiltskin:
”Oj, domedagsprofetiorna kommer tidigt i år hör jag. Visste inte att Victor Söderström var en spelare som gjorde skillnad på att åka ur eller hålla sig kvar.

Jisses.”

Ett lag är ett lag, och utgör en spelare, vilken som helst i laget, den skillnaden så är det ett svagt värvat LAG!

Du verkar tycka Dacke har fått ihop ett riktigt dream-team utan brister om de orostankar som framkommit i detta forum är domedagsprofetior.

Jisses!
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Rumpelstiltskin: ”Visste inte att Victor Söderström var en spelare som gjorde skillnad på att åka ur eller hålla sig kvar”

Varje position i laget som försämras är ett steg närmare HA. Självklart så är tappen av Gunderson, Bertilsson och Söderström kännbara och då snackar vi i ett redan läckande försvar.
Låst ämne