Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1978166

Sv: SILLY SEASON 2019
Rumpelstiltskin: Skriv något roligt om sillyn du då? Jävligt skarpt att dra vi-har-inte-åkt-ur-högsta-serien-kortet! Har du levt under en sten senaste 15-20 åren? Bortsett från -12 när vi hade en mix av blivande NHL-stjärnor som fixade guld och en Bulan nyligen som jagade liv i ett mediokert lag så har det varit en fruktansvärd ökenvandring! Början av 00-talet var total katastrof. Din attityd tror jag behövs i styrelsen, traditionsbundet, bakåtsträvande och naivt. Perfekt för en organisation som vill utvecklas. ”Men hörni, vi har ju inte åkt ur högsta serien de senaste 20 åren”. Rock on👍🏻
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
pekka85:

Jag tror att Brynäs lär hamna mellan 1-8, det är sån otrolig jämn hockey nuförtiden som spelas. Det såg vi även förra året, även om Brynäs slutade långt ner. Det gäller att ha marginalerna med oss.

Scott och rödin ser jag som betydligt bättre och jämnare spelare än Kellman och Boqvist. Tycker hela föreningen andas i en mer positiv stämning än tidigare. Hemvändare i både spelartruppen och tränarsidan. Sen har vi Tomi Sallinen som kommer in frisk och med en bra försäsongsträning. Glöm inte Linus och jaedon som ser otrolig spännande ut, framförallt unga och hungriga.

Sen verkar folk har glömt bort Andersen och kilas i försvaret. Två av de stabilaste backarna i SHL, enligt mig

Jag känner mig nöjd med Brynäs Silly än så länge. Tappar vi Söderström och får in ingman istället, så är det inte hela världen. Tråkiga är att vi tappar en ”egen-produkt”. Jag har en känsla att Johan Larsson kommer tillbaka också.

Sen om vi kollar det övriga lagen i SHL, så år det inte många som skrämmer mig. Möjligtvis yrgården.

Men folket härinne måste ha tålamod! Det tar tid att sätta ett grundspel.
Låst ämne