Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1978212

Sv: SILLY SEASON 2019
På gd idag. Söderströms farsa kommenterar.

Det finns dock ytterligare en möjlighet. Att skriva in en klausul i kontraktet med NHL-klubben – som gör att Victor får samma möjlighet som Jesper Boqvist: att testa på campen och se om han räcker till för NHL-spel och – om han inte gör det – gå tillbaka till Brynäs.

Det är den Jonas Söderström pratar om.

Ni vill skriva in en sån klausul i kontraktet?

– Ja, det finns inget annat. Det är det som gäller, säger Jonas Söderström.

Victor Söderströms pappa är tydlig med att han vill att sonen spelar vidare i Brynäs en eller två säsonger ytterligare.

– Jag tycker att det har gått så enormt fort, Victor spelade ju knappt J20 innan han gick till A-laget. Jag vill att han stannar upp och är kvar hemma och utvecklas i lugn och ro.

– Men han har ju sin agent, nu är jag mer förälder. Fast det är klart att jag vill komma med råd och tips, fortsätter Jonas, som själv har en lång hockeykarriär bakom sig och har sin tröja upphissad i Skutskärs ishall.

Hur mycket lyssnar han på dig?

– Han är ju 18, så det är han som bestämmer. Men jag tror ändå att han lyssnar, det gör han. Han har mycket samtal med killarna i Brynäs A-lag också, jag tror de pushar på honom bra.

Söderström fortsätter:

– Livet förändras när man blir draftad. Men sen dröjer det ett tag innan man är där. Man ska inte tävla för att komma till NHL snabbast, utan att vara där längst.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Davey85: Intressant från Söderströms far. Lika intressant som att ta del av en del gamnackars kommentarer att Söderström är ovillkorligt förlorad. Samma klientel som ansåg att Sundlöv satt och väntade på Scott och Öhlund.......
Låst ämne