Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1978222

Sv: SILLY SEASON 2019
Davey85:

Så... skillnaden mellan kvalitet ”bra och slåss högt upp” eller ”potentiellt något sämre än förra årets trupp” (som kom 11) är alltså Boqvists och söderströms vara eller icke vara?

Fruktansvärt trångsynt enligt mig. Boqvist är ett stort tapp givetvis, särskilt -om- han får den utveckling som man anar. Söderström var bra förra säsongen men knappast avgörande resultatmässigt och egentligen finns INGET som pekar på att Söderström kommande säsong säkert kommer göra det bättre än Ingman.

Inför förra säsongen hade vi enligt både fans och experter en så överjävla bra backsida så vi knappt hade behövt en slips i målet och förmodligen behövde vi knappt anfallare heller. Nu har vi visserligen tappat våra 2 bästa, men vi har också värvat sigalet. Sett till helheten så borde vi väl fortfarande ha en ganska bra backsida, men många här tycks ha glömt att vi har Andersen, kilas, Norin som visade väldigt bra tendenser både före och efter skada, sigalet som får ses som bertils ersättare. Ersson med brorsan i laget och i en större roll tror jag kan bli väldigt bra. Lundgren som fick en skev roll förra säsongen då vi fick behålla Bertil. Tror han kan få ett stort lyft med ökat förtroende. Han värvades ju som en etablerad pjäs. Lindelöf tror jag kommer göra det bra också.

Har alla plötsligt drabbats av massdemens? Har ni glömt att vi var åt helvete för ba(c)ktunga?

Jag tycker att laget ser mycket mer välbalanserat ut, med flera starka profiler, offensiv kraft och ett starkt ledarskap. Föreningen andas frisk luft och framtidstro. Men fansen är fast i något slags losermentalitet-limbo.

Skärp er för helvete, vi är Brynäs.

Kan inte alla gnäll-läppar, grin-ollar, domedagsprofeter och finniga internet-troll starta någon slags stödgrupp för varandra så kan ni sitta o kramas tillsammans tills ni gråtit klart så kan vi andra ta hand om supportandet så länge. Inser ni inte att ni bara sänker föreningen ni säger er stå upp för?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skagge: Måste ju säga att det är lite komiskt att dom som klagade mest över att Söderström blir ersättaren för Gunderson, nu är dom som dramatiserar tappet av Söderström mest. För en vecka sedan kunde Brynäs hamna på plats 8-10 enligt dessa personer. Men nu blir det att undvika nedflyttning. Då blir jag väldigt nyfiken på vilken position i tabellen dessa personer anser att Brynäs skulle hamna på om vi hade haft Gunderson kvar i laget, eftersom han är SÅ mycket bättre än Söderström. Pratar vi topp 6? Topp 3?
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skagge: Vad aggressiv du är. Allt bra med dig? Jag har sakligt uttryckt att utan dessa två pjäser (Boqvist och Söderström) tycker jag inte riktigt att laget ser bättre ut. Detta utan öknamn eller hån mot Brynäs. Jag tror marginalerna kan vara så små.

Du behöver inte hålla med, men lugna ner dig lite.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skagge: Tack för ditt långlånga, självterapiska inlägg. Känns bra nu va´?
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skagge: Visst var vi baktunga förra säsongen och har blivit av med en del backar, fine så långt men problemet är att offensiven inte har stärkts upp.
När Gunde och Bertilsson försvann så trodde i alla fall jag att det skulle satsas på en bättre anfallssidan för men det har ju knappast skett.
Låst ämne