Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1978258

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Smakar det så kostar det. Inget du hört talas om?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
ellis:
”Smakar det så kostar det”

Det stämmer inte alls.
Tex luftslott kan man måla upp hur stort som helst och kostar knappt tiden att gå från tanke till ord.

Kommer inte att kosta något detta. BIF ska ju tom inte längre förlita sig på externa intäkter för att klara det uttalade målet att vara ett etablerat topp 4 lag. Till skillnad mot andra SHL-lag ska man lyckas med det genom ett grundligt scoutingarbete från bl.a. HA. Och det är just kunnigt yrkesfolk som ska arbeta med detta, sådana som kan se potentialen långt bortom de brister läktarcoacherna ser.
Man har dessutom arbetet hårt för att implementera detta genom hela BIFs organisation så att alla är införstådda med detta och arbetar hårt utifrån något de nu tror stenhårt på.

Att då tro att man behöver titta på etablerade spetsvärvningar, som kostar dyra pengar, till de två första linorna, och ev. ett etablerat spetsbackpar till åtminstone ett första backparet, och på det kanske, kanske, ett etablerat shl-målvaktspar varav ena skulle kunna vara en spetsmålvakt,
nä det kära Ellis, det är inte bara dumt, det kanske rent av är riktigt dumt, på riktigt alltså.
Och dessutom är ju fortfarande sillyn igång så än kan stora mäktiga värvningar ske. Det behöver inte ens värvas från HA längre.
Tänk vilka guld-korn som finns i div 1. Tex lindelöf spelade där för bara 2 säsonger sedan, liksom den här nya klassbacken det ryktas om, ingeman eller vad han heter. Så helt klart finns det etablerade potentialspelare av klass även där.

Kanon detta!

Framgång föder sedan framgång, så det är bara att rida vidare på denna vågen som är i rullning och de uttalade guldmålen som därmed lovats från Bif-ledningshåll kommer att få guldmedaljerna att ställa sig på högkant och bara rulla in i Gavlerinken - eller vad det nya namnet ev. blir.

Finns ingen anledning för alla domedagsprofeter att sitta här och pipa och lipa på bekostnad av utrymmesplatsen dessa tar upp från de positiva, seriösa, intellektuella, riktiga supporterna som faktiskt ser helheten i den problemfria väg Campese, dackell och de riktiga kunniga yrkesfolket stakat ut åt oss..
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
ellis: Jodå, det har jag hört talas om.
Har även hört talas om läktarcoacher som sitter och fantiserar ihop lagbyggen utan att ha vare sig kunskaper eller insyn om de realiteter som insatt och kunnigt yrkesfolk har att ta hänsyn till.
Låst ämne