Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1978284

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Tror dessutom att grabben lyssnar på farsgubben sin, verkar vara en klok människa med båda fötterna på jorden, baserat på hans kommentarer i lokapressen. En backuppsättning med både Ingman och Söderström skulle faktiskt bli rätt bra, två rörliga och spelskickliga spelare som bör passa in bra i lagets nya sätt att spela. Presenteras Ingman imorgon?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja:
Sjukt vad många är negativa och framför allt trångsynta när det handlar om vårt Brynäs.
Så tråkigt att läsa allt som många skriver. Allt från hån mot andra HockeySnack medlemmar till våra egna spelare och dess beslut.
Skräp er för helvete!
Till skillnad mot er som ser något som helst nöje i att andra hela tiden letar fel så tycker jag det är enormt jävla tröttsamt, att ni hela tiden har något att klaga på är extremt drygt. Ni kan inte ha ett lätt liv. När allt ni säger här på HS är negativiteter om Brynäs och andra medlemmar.

Gå till er själva och bete er som vuxna mogna personer.

Skit kul för ALLA Brynäsare som får ett fint NHL kontrakt. Visst är det tråkigt att tappa dom flesta så tidigt men vänd på steken. Om ni själva var så pass bra på något och fick chansen att göra det ni tycker är roligast och det ni är bäst på att göra. Skulle ni då tacka nej? Tänk till lite innan ni häver ur er galla. Börjar som sagt bli jävligt tröttsamt att hela tiden läsa skitsnack från samma typ av medlemmar. Mot Brynäs och andra medlemmar. Tänker inte nämna några alias men ni vet nog mycket väl vilka ni är!

Jag själv har många gånger förminskar andra och på så sätt också mig själv genom att vara en riktig drygskalle som spottat ur mig skit om er och Brynäs/Brynäsare. Men anledningen till min nya användare var att jag kom till självinsikt att jag måste ändra på mig själv och mitt beteende annars kan jag lika gärna skita i Hockeysnacks forum. Men jag tycker det är så himla trevligt att ha en mötesplats där man delar sin stora kärlek Brynäs. Låt mig få njuta inte spy galla av vissa och dess beteende. Ni är vuxna och borde bete er därefter.

Jag vet redan nu vad jag kommer få för svar av detta meddelande. Vissa positiva och dom som kommer skriva ner mig och hacka på mig vet jag tyvärr redan vilka det är.

Brynäs tar verkligen nya tag, ser ni inte det? Jag tar nya tag också. Det borde fler göra!

Over and out! /Less men väldigt förväntansfull och älskad Brynäsare
Låst ämne