Brynäs IF

723822 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1978820

Sv: SILLY SEASON 2019
Javelorm: nu är ju ingenting officiellt klart än men jag förstår vad du menar, men då ska han slå sig förbi någon av Scott,Sallinen,Ölund(om han är tänkt att gå som center) Asklöf eller Blomqvist.

Svårt att sia när man inte vet hur dom tänkt formera kedjorna men nog känns de som att de va antingen Asklöf eller Westfält som skulle lånas ut av centrarna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Morningstar:
För mig känns det inte alls förvånande. Har inte alls sett Marcus stora talang som det så ofta pratas om. Jag har svårt att se vad han är för typ av spelare. Får inget grepp om honom ännu. Brynäs gör helt rätt i att låna ut honom! Vi har i dagsläget 15 andra spelare som är bättre. Bra för Marcus att få starta i en klubb med bra förutsättningar. Han får mer än gärna komma tillbaka när han är redo för SHL.

Hörde idag förresten av en kompis som känner en del Brynäsare. Det känns som om Victor egentligen bara ska över och vända. Han kommer med största sannolikhet spela för oss även kommande säsong.

Däremot så ser det allt tuffare ut för oss att se Boqvist i vår dress kommande säsong. Bara en ren bonus.

Jag tar för givet att Dacke/Sundlöv är ute o letar ersättare redan nu. Dyker rätt namn upp så gör man allt för att knipa den spelaren till oss.
Låst ämne