Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1979321

Sv: SILLY SEASON 2019
Jag såg det på Twitter.

Ja, jag är ju den som förespråkar att man absolut inte bör sätta sig i en sån sitts som Brynäs nu gör. Man har 1 stabil back. Som man vet är riktigt vass. Det är Sigalet. Men sen är det mycket OM. Om Söderström kommer tillbaka. Om Andersén/Lundgren gör bättre säsong. Om Lindelöf/Norin/Ingman kan fylla lycka efter en sån som Gunde. Om Ersson tar det där klivet nån gång.
Sen när det handlar om Boken. Där tycker jag Brynäs gör helt gääälet. Att sitta och vänta in ett besked är bland det dummaste man kan göra kan jag tycka. Det finns sååå mycket vassa forwards ute på marknaden fortfarande. Det behövs ytterligare 1 vass ytter. Sen om Boken ändå kommer hem så blir ju laget bara ännu vassare vilket är bra. Ikonen hade passat perfekt. Vet att han ville hit också. Men i Brynäs är det allt för ofta man chansar. Zäta, Jeadon och även Sallinen och Nicke känns alldeles för osäkra kort. Hade vi haft Rödin, Scott, Ölund OCH Boqvist från start så hade jag inte varit lika orolig. Men att starta en säsong utan varken ersättare för Boken eller Boken själv är extremt farligt kan jag tycka. Säsongsinledningen är så sjukt viktig. Det är så väldigt vanligt att vid en jävligt trög start med ett gäng förluster så halkar man efter, Det blir oroligt i laget, i föreningen och bland fansen. Varför ska man utsätta sej för något sånt?? Istället för att gå in med 6st starka forwards från start. För att på bästa sätt få en bra start. Vilket lägger grunden för resten av säsongen. Om sen Boqvist kommer hem så blir det ju bara WOW effekt och ett rätt vassa lag som absolut kan utmana dom större lagen.

Det enda jag är riktigt positiv till är vår målvaktsida. Det känns enormt tryggt att ha Eriksson och Ersson. Längesen målvaktssidan kändes så trygg inför en säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: ja jag fattar inte varför Dacke ska sitta och vänta in det är nu man ska värva inte mitt under säsongen säg några intressanta namn då känns dock inge bra med dom fwd vi har nu
Låst ämne