Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1979388

Sv: SILLY SEASON 2019
Blå grottan: vill inte låta alltför pessimistisk nu men vrf är VI Brynäs fans så dåliga på att sammla in pengar när de behövs? Jag menar vi är ju rätt många. De borde kunna gå att få ihop betydligt större summor än de vi har fått ihop förut, eller har fel?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Dallemas:
”vill inte låta alltför pessimistisk nu men vrf är VI Brynäs fans så dåliga på att sammla in pengar när de behövs? Jag menar vi är ju rätt många.”

Relevantbfrågeställning.
Klart varje krona skapar möjligheter.. ..men frågan är om det är ”privata” insamlingar som verkligen ska lyfta Brynäs.
De har kunnigt och erfaret yrkesfolk, som det heter ibland, som skall sköta det där.

Därför tycker jag att varje insamlingen är tillräckligt bra som det är.

Vet inte vart min peng till insamlingen av Palushaj tog vägen tex.
Gick den pengen inte till rödin, scott eller sigalet känner jag mig lite besviken om den inte finns kvar.
Och jag ifrågasätter också om jag stöttar mitt lag rätt genom att göras så.

Föräldrar tvingas, mot sin vilja, att ta ledigt från sina arbeten för att ställa upp ”ideellt” då Brynäs kräver det och kallar. Bif är inte unik på något sätt - säger inte det.
Men en sådan stor förening bör ha vad som krävs för att lyckad ekonomiskt med den ”ideella” arbetskraft som finns utöver de på lönelistan, ff nu med de uttalade målen. Bådecdportsliga och ekonomiska.
Tar jag familjen på en match går det ca 1-1.5 papp beroende på biljett och vilket lull lull/tilltugg vi köper. Blir det souvenirer sticker det ännu mer. (Vi går sällan som familj då upplevelsen inte står i relation med kostnaden - enligt familjen, inte mig.)
Det är häri en av alla möjligheter finns för Bif själva att skapa en vinn-vinn situation med oss supportrar.
Då sponsrar jag nog hellre ”större” summor till mindre föreningars barnverksamhet. Vilket jag också gör - då det känns rätt.

Klart att var och en som vill ska kunna hjälpa till på de sätt de önskar och kan.
Det finns möjlighet att skänka även en liten slant direkt till klubben utan ”mellanhand”.

Men dålig anser jag inte att vi är att skänka pengar.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Dallemas: En anledning är att man måste göra mycket bättre reklam för sin insamling, i alla relevanta kanaler. Hela landet ska känna till insamlingskampanjen och den ska vara proffsigt utförd på alla sätt. Då kan man samla in stora summor, det är jag övertygad om. Det har ju brustit rejält på detta plan tidigare.

En grej man kan kika på är att kolla vilka kändisar som är passionerade Brynäsare. Sen få dessa att medverka i kampanjen. Fredrik Wikingsson, Lassgård mfl.
Låst ämne