Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1979766

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Tack!

Visst, HV har fler offensivt skickliga backar och det betyda mycket. Och jag glömde Martin Thörnberg (vill helst inte tänka på honom). Han var skadad större delen av förra säsongen men om tillbaka i fullt slag har han ju en tendens att sätta dit puckarna när man minst av allt vill det.

Skellefteå tycker jag har starka namn på papperet. Niclas Burström och Arvid Lundberg är stabila backar som jag tror kan studsa tillbaka på hemmaplan. Sedan trodde jag också att det var stor chans att Philip Broberg skulle komma tillbaka men inser nu att han kan bli kvar i Nordamerika.

Framåt tycker jag man har mycket mer än Lindström och Möller. Ungdomarna Rickard Hugg, Jacob Olofsson och Albin Eriksson ska bli spännande att se, Edwin Hedberg kan mycket bättre än senast och Jesper Frödén tror jag kommer stå sig bra också i SHL. SAIK brukar också lyckas ganska bra med sina transatlanter och nye Tom Pyatt kan mycket väl bli en succé.

Däremot håller jag med om farhågorna kring Tommy Samuelsson och förlusten av Bert och det är därför jag inte satt dem högre. Men jag petar gärna ner dem efter Brynäs i tipset :)
Låst ämne