Brynäs IF

723745 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1980836

Sv: A propósito de nada
Pajen: Behöver inte vara fel att sprida ut produktionen istället. Kolla på topplagen förra säsongen. Sällan t.ex. Färjestad lassade in alla toppspelare i deras två toppkedjor. Jag tycker detta ska bli intressant. Att ha Ölund som tredjecenter är ett styrkebesked i mina ögon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det som gnager är att det saknas en given länk i andrakedjan Sundqvist testade några spelare i andrakedjan förra säsongen utan lyckat resultat.
Detta är även Sunlöv inne på att det saknas en forward och får man förmoda att det inte var en forward till tredje eller fjärdekedjan han menade.
Förövrigt ser det intressant ut med Asklöf-Ölund-Zetterberg i tredje och även en en stark fjärdekedja.
Det är den lilla detaljen om Forslunds vara eller inte vara i andrakedjan som belyser Brynäs brist på spets som kan bli kostsamt speciellt vid skador på fel spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tycker det är lite för tidigt att slå fast att Forslund bara duger till en fjärdekedja. Han växte under hela förra säsongen och var en av få som överpresterade sett till förväntningar.

Topp-9 är inte orealistiskt om han kan fortsätta utvecklingen. Med endast en säsong i SHL så är han svårbedömd tycker jag.
Kommentera