Brynäs IF

723745 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1980856

Sv: A propósito de nada
Huge: 2 svar på samma inlägg. Huge är "on fire" hoppas Brynäs är lika på tårna ikväll!

Att andrakedjan är cementerad har jag aldrig skrivit, det får stå för dig.

När jag skriver brunkare så menar jag såklart Forslund, det tror jag alla fattar.

Ett lag som har en ambition att bli bättre än 11:a i serien kan aldrig ha en så begränsad spelare som Forslund i andrakedjan. Vi såg Rohdin i andrakedjan förra året och han har en större repertoar än Forslund och ändå var han för begränsad för att kunna bidra.

Men faktiskt så tror jag att Brynäs tittar på att ta in någon till andrakedjan, om inte annat vittnar väl dagens uppställning om det. Man har ingen fullvärdig spelare att placera där och därför slänger man bara in Forslund.

Hade personlig hellre sett att man satt in någon av de yngre spelarna där, någon som kanske kan utvecklas till en andrekedje-spelare, som t ex Solem - som enligt rapporter sett bra ut på träningar, men inte verkar vara med alls ikväll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Huge är allergisk, det vet du, mot all halt av kritisk granskning av Brynäs lagsammansättning. Så kommer att fortgå från första till sista match under säsongen...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Vi såg Rohdin i andrakedjan förra året och han har en större repertoar än Forslund och ändå var han för begränsad för att kunna bidra

Forslund kan inte utvecklas menar du?
Och har du varit med under försäsongen både utanför och på isen? För du verkar ju veta exakt statusen på spelarna nu.
Varför inte lugna sig med att bedöma spelarna tills dom går på is och har spelat några matcher. Det finns oerhört många parametrar som kan ha ändrats för en spelare jämfört med säsongen innan. Både på gott och ont.
Kommentera