Brynäs IF

723730 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1981304

Sv: A propósito de nada
Lesky: Du skrev:

”Det blir faktiskt väldigt fel när Luleås damtränare eller damansvarig (och media och andra parter) går ut och kritiserar andra SDHL klubbar och deras brist på ambition osv”

Öhhh, källa på det tack.
Jag har aldrig hört eller sett våra damansvariga direkt kritisera andra lags SDHL-satsningar. Vad de gjort är att förklara Luleå Hockeys ambitioner med en jämställd förening med den uttalade ambitionen oavsett kön över tid likvärdiga förutsättningar. Vi är inte där ännu ekonomiskt men en bit på väg.
Att det tas som kritik mot övriga föreningar får stå för dem och det speglar nog snarare ett dåligt samvete än kritik från Luleå.
Att media uppmärksammat Luleås attityd till damhockeyn kan inte belastas föreningen utan vi tackar för all gratis goodwill :-)

Att nya sponsorer som aldrig tidigare sponsrat vare sig hockey eller Luleå Hockey tillkommit pga vår inställning till damhockey är bara ett tidens tecken och jag tror andra föreningar inte minst ditt Brynäs börjar få upp ögonen.
Så inte bara Porser har hjälpt till att Luleå Hockey som 1:a SDHL-lag någonsin går plus.

Väl mött i vinter!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
DansbandsWolf: Er damsatsning bestod väl initialt av att ni "slog ihop" med Munksund år 2015? Dvs ni tog över hela deras A-lag och serietillhörighet i Riksserien.
Kommentera