Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1981519

Sv: A propósito de nada
Axle San: Så du bryr dig jättemycket, men inte tillräckligt mycket för att lägga ner tid eller pengar på damlaget... Personligen tycker jag det är hyckeri, även om det verkar vara omedvetet från din sida. Börja gå på damlagets matcher om du är intresserad av laget, det kommer hjälpa dem mer än 10 000 moralpredikande inlägg här.

Hela grundproblemet kring de ekonomiska problemen inom damhockeyn bottnar i kassa publiksiffror. Så om man vill hjälpa - gå på matcherna. Om man inte vill hjälpa - helt okej men sluta låtsas som att ni verkligen bryr er. Med all respekt, men det blir så jäkla löjligt att påstå att man bryr sig jäääättemycket men samtidigt inte är ett dugg intresserad av att hjälpa laget. Särskilt när alla vet att laget behöver all hjälp de kan få.

Mike.F: Vad menar du? Man kan ju vara intresserad av hockey utan att vara intresserad av handboll?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Moralpredikande inlägg jag???Kom igen jag är inte ens intresserad av damhockey, jag skulle inte kunna tänka mig att betala en spänn för att se matcherna.
Däremot anser jag att lirar man i ett landslag så borde man kunna få ersättning för förlorad arbetsinkomst om man förvärvsarbetar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: jo men jag är intresserad av hockey men damhockey är inte den typ av hockey som intresserar mig å då kan jag mfl kolla på vad som helst med tjejer!! som vilken annan sport som helst!!

Mike.F
Kommentera