Brynäs IF

723300 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1984262

Sv: A propósito de nada
Axle San: Ska sluta vara ovanligt dryg nu. Kanske bara det normala dryga.
Denna försäsong är det svårt att dra några växlar av tycker jag. Sett några matcher med de flesta lag men inget som imponerat jättemycket.
De matcherna jag sett er i har varit mot oss och Leksand. Ni var inte speciellt bra i någon av de tyckte jag men rätt effektiva. Vi har gjort två hyfsade träningsmatcher mot Cluben(men vafan säger det de verkar vara sämre än nånsin) och SSK. Sen en hyfsad mot er där jag tycker vi är lite bättre och en dålig(resultatet dock lite missvisande) mot Oskarshamn. Sen har vi kört över ett Polskt lag och Vienna Capitals i CHL. Vet inte om man kan dra några slutsatser av det.
Inget av de förväntade topplagen har imponerat det jag sett. Färjestad verkar gjort bra i CHL dock.

Fan vad man vill att det ska dra igång nu! Snart matcher mot Larkin också som.passande nog kommer tillbaka från sin avstängning till dubbelmötet med oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk:
”Fan vad man vill att det ska dra igång nu! Snart matcher mot Larkin också som.passande nog kommer tillbaka från sin avstängning till dubbelmötet med oss”

Vill inte förespråk våld i sport, utöver vad reglerna tillåter, dock skulle det finnas ett ”men” så var det nog i denna match.

Sedan ang. fotboll.
Gefle var som en billig cirkelsåg bland dyra sänksågar.
Klart man gjorde jobbet några år, men det var nog fan aldrig riktigt snyggt utfört.
När sen slitaget blev för stort så dalade kvaliteten snabbt.
Och de har tappat lite kvalitetsdetaljer som bland annat sif plockat upp.
Spelar ingen roll hur snygg förpackning man satsat på heller (vägg i vägg med BIFs förpackning) om kvaliteten inte hålller. En utsliten cirkelsåg är en utsliten cirkelsåg - och även om dem rustas upp blir den aldrig en sänksåg. Släng skiten på återvinningen och köp nytt,

Bif är iaf en riktig sänksåg med ett riktigt modernt modulsystem.
Visserligen tenderar man kanske behålla vissa moduler lite för länge, men man har iaf satsat på en ny vass spets framåt som kan göra det avgörande jobbet.
Kommentera