Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1984784

Sv: A propósito de nada
Charles: fortfarande jävligt stor skillnad vad båda parterna har skrivit. vissa skriver det som att försäsongen iår pekar på att alla förutom Sigalet, scott och Deschanaeu är skit och att det inte finns något hopp för säsongen. 
medans vissa kan vara positiva men inte dra allt för stora slutsatser
och vissa är överpositiva

tycker ju de överpositiva och domedagsprofeterna är lika fel ute då ingenting är svart eller vitt, jag vet dock inte varför men dem som alltid är positiva tycker jag är lättare att ignorera men när man bara kastar skit och är spydig och ska påpeka varje liten skitgrej utan att komma med några konkreta analyser eller argument om varför saker är dåligt så blir det bara tröttsamt och leder ingen vart. samt att det är svårare då att veta om folk trollar eller verkligen bara är som dem är.


Jag håller med dig till stora delar. Precis som du skriver så finns det olika nivåer av negativ kritik liksom positiv beröm från oss här inne.

För min del kommer jag att fortsätta att kritisera och ventilera min oro över lagets spel när jag känner den lusten. Detsamma gäller att berömma. Det är tjusningen med ett forum. Det jag ogillar skarpt är dock när man går på enskilda spelare i Brynäs och skriver massor med skit om dom gång efter annan.

Och snacket om att träningsmatcher inte ska räknas är fel, fel. Det är ju i dom man ska sätta detaljer man har tränat på för att sen kunna gå ut med starkt självförtroende i serien. Sen själva resultaten siffermässigt i matcherna kan givetvis var oviktig ibland.
Kommentera