Brynäs IF

723250 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1984983

Sv: A propósito de nada
Huge: Om jag beskriver det kommer du endast kontra med "mEn DeT äR jU bARa tRäNInGSmAtch!!!"

Poängen med träningsmatcher är ju att fastställa och därefter spela enligt en spelidé, och det som Brynäs visar upp är ett spel med lågt tempo och mycket slarv i passningsspelet. Väldigt många gånger det slängs puckar bakom ryggen och passningar som landar i skridskorna.

Det jag ville säga med den kommentaren var att vi förmodligen kommer ha svårt för lag som är mer explosiva och spelar i ett högre tempo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: "Poängen med träningsmatcher är ju att fastställa och därefter spela enligt en spelidé, och det som Brynäs visar upp är ett spel med lågt tempo och mycket slarv i passningsspelet."

Precis. Och det är väl ungefär så som försäsongsmatcher oftast brukar se ut för alla lag. Om du nu räknar med allt ska sitta perfekt från första träningsmatchen så får du väl tycka det, för mig låter det isf både okunnigt och oseriöst.
Och när du sen med kommentaren vill säga att vi förmodligen kommer att få svårt för lag som är mer explosiva och spelar i ett högt tempo när det blir allvar, så tror du alltså att vi själva inte kommer att bli bättre än det vi ev och som sämst visat upp i våra träningsmatcher?
Finns mao inga möjligheter för Brynäs att förbättra spelet från det vi ser just nu?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Inte många lag som lirar med högt tempo på försäsongen, har det någonsin i världshistorien hänt?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: "mEn DeT äR jU bARa tRäNInGSmAtch!!!"

Hur mår ditt tangentbord?
Kommentera