Brynäs IF

723250 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #1985001

Sv: A propósito de nada
Makita: Jag har ju precis motiverat varför man inte ska dra alltför stora slutsatser om hur det kommer att gå i serien, baserat på hur det ser ut i träningsmatcher när det ex inte står några poäng på spel.
Hade varit mer befogat om du istället krävt en motivering av Brynäsgubben varför han tror att det spel vi presterar just nu inte kommer att förbättras när det blir allvar, nån motivering har vi ju inte sett därifrån...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Bra det Huge men den det tycker jag även Brynäsgubben har gjort.
Sedan är jag nog mera inne på din linje vad gäller försäsongsmatcher inte så mycket att oroa sig för om inte spelet stämmer hela tiden.
Var det Modo som vann alla sina träningsmatcher och som i princip var svenska mästare innan säsongen startade för att sedan åka ur.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: För att "spela bättre" inte bara är en knapp man trycker på när säsongen väl är igång. Nu har vi spelat tillräckligt många matcher för att ställa lite krav på spelet vi ser.

Folk här verkar ha väldigt höga förväntningar sett till försäsongen trots att vi mött lag, bortsett kanske DIF, som tippas lågt i SHL eller spelar i HA. Jag hade varit lyrisk om vi haft samma resultat fast mot lag som Frölunda, Färjestad, Luleå och Växjö.

Min måttstock ligger fortfarande på sättet vi spelade med Bulan, och så ser det helt enkelt inte ut. Men vi får väl hoppas att det kan utvecklas till det. 🤷🏻‍♂️
Kommentera