Brynäs IF

723583 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1987727

Sv: A propósito de nada
Chanzone: Är övertygad om att nyckeln till att få igång Z är att få igång honom i PP, det är där som han bygger sitt självförtroende. Möjligtvis kan ju coachen överväga att byta formationer på Danielsson och Z i PP, beroende på hur Danielsson levererar, men jag hoppas framförallt att andra PP kan hitta rätt snart. Det skulle laget verkligen behöva.

Hoppas förresten att Brynäs håller kontakten med Kellman, även om han blir kvar i Nordamerika i 1-2 år, så är han ju en spelare man gärna ser i Brynäs den dagen han återvänder till Sverige.

Skrubben: Jo, de allsvenska spelarna jag pratar om är framförallt intressanta till nästa säsong. Nu har man ju dessutom flera på plats som håller på att acklimatisera sig, ser hellre att man har tålamod med nyförvärven än tar in andra direkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Danielsson kan dom få peta i nån match för min del. Tycker han inte är där, åker mest runt och petar lite med klubban. Ser så jäkla seg ut. Detaljer man ser när man är på plats. Läst i nån intervju att han ska ha ruggig vinnarskalle, det syns ju inte direkt på isen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
den här corsin verkar rolig, 3 matcher ju bättre corsi vi haft ju mindre poäng har vi tagit.
Kommentera