Brynäs IF

723790 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1990091

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Man skrattar ju bara åt munkas och mylingens komiska förutsägelser.
Precis som om ett byte på backplats skulle vara nån sorts seriös indikation på att man redan efter fyra matcher (med EN dåligt genomförd period mot Leksand) skulle börja tänka på att lägga om ett spelsystem som man både värvat för och sen praktiserat från första träningen.
När mylingen sen slår sig för bröstet för att ha kommit på nåt som min morsa redan har räknat ut, då blir ju komiken bara än större...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Precis som om ett byte på backplats skulle vara nån sorts seriös indikation på att man redan efter fyra matcher (med EN dåligt genomförd period mot Leksand) skulle börja tänka på att lägga om ett spelsystem som man både värvat för och sen praktiserat från första träningen."

Var väl ungefär så lång tid det tog innan man skrotade nya spelsystemet under Sjödin, Larsson och SUNDKVIST under försäsongen förra året.

Nu har ju vi inte sagt att det kommer att ske redan imorgon utan att det inom kort kommer att bli så, dvs när nuvarande spelsystem inte visar sig hålla över tid/man inte har tillräckligt bra spelare för att kunna föra matcherna.

Vi får väl se om man kommer att gå tillbaka till ett mer defensivt spel eller inte. Vi får väl se vem som är rätt ute eller inte...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "När mylingen sen slår sig för bröstet för att ha kommit på nåt som min morsa redan har räknat ut, då blir ju komiken bara än större..."

Då kanske vi ska anställa din morsa istället för MS då? Eftersom MS genomför något som din morsa redan räknat ut och jag föreslagit det för en vecka sen .

Läktarcoacherna vs kunnigt branschfolk 2-0
Kommentera