Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #1990327

Sv: A propósito de nada
Att återfå Söderström bejakar nog alla av oss. Om nu en back ska bort genom Victors comeback tycker däremot inte jag att det självklart ska vara Lundgren. Så vida han inte är med på det själv förstås. Finns ett par andra backar som inte spelat nå bättre än Niclas under säsongen hittills.
Den där hundraprocentiga tillfredsställelsen över att Victor Söderström kommer har jag dock svårt att finna innan också Jeppe återvänder - eller fullvärdig ersättare för honom blir klar. För det är ett måste.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
ellis: Men berätta då Ellis. Vem hade du tagit bort istället? Tänk på att du måste se till helheten i lagbygget. Blir vi av med Lundgrens lön kan vi värva in en ny spelare. Berätta nu. Hur hade du gjort? Tänk på att spelare som Norin, Ersson och Lindelöf inte ens tjänar hälften av vad Lundgren gör.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis:
Söderström kommer helt klart att lyfta nivån på BIFs backbesättning.
Har Bif iom det bättre backbesättning än i fjol. Ffa om man räknar kvaliteten/tidsenhet på den istid vi hade i fjol. Nä, absolut inte, även om Viktor troligen kommer tillbaka större än han gjorde innan han for. Han kan nog lyfta backsidan tom ännu mer vad det lider. Men nä, vi har en bit kvar.
Men håller med, inte Lundgren som självklart bör lämna, om man inte tittar på lönen då utan på kvalitet på isen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Du kan alltså inte glädjas åt att vi får tillbaka Söderström, utan måste slänga in något negativt i inlägget😂😂

Ja jösses...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Lundgren kan nog Brynäs tänka sig att släppa på grund av tyngden i hans lönekuvert. Visst det finns andra backar som varit på hans nivå men de spelar ju för smulor.
Kommentera