Brynäs IF

725265 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #199051

Sv: Frölunda–Brynäs
OK, Bissett, luring, gusten, Rodrigues, rafalski och alla ni andra--jag hade fel. Det var Aspen som stod från start. I stand corrected, som det heter. När jag var i isladan kunde jag ha svurit på att det var ett målvaktsbyte efter 3-0, men jag hade som sagt fel. Beklagar detta. Det enda jag beklagar mer är att jag (faktiskt) var spiknykter...

Var då Aspen så sensationellt dålig? Nej, det var hela försvarsspelet, framför allt i första perioden, som var dåligt. Rehnberg var skadad, vilket märktes. När Djoos är borta har vi ingen back som kan slå en lång passning upp mot offensiv blå. Där har vi ett stort problem; pucken måste transporteras upp istället för att passas. Vad det betyder för tempot i spelväxlingarna förstår alla.

Sen ska man förstås också konstatera att Frölunda är ett bra lag, även om de är långt ifrån osårbara.

Vi måste förstärka denna trupp!!! Lägstanivån är väldigt låg. Andra klubbars sportchefer far runt som galningar och värvar spelare; vi har ingen sportchef, som Sylf torrt konstaterade för ett tag sedan. Vi har inte ens en klubbdirektör; vi har en gratisarbetande styrelseordförande som kvackar som klubbdirektör. Det räcker inte, helt enkelt. Det var tal om att en sportchef skulle anställas--nu har vi inte ens en klubbdirektör.

Svaret att pengarna saknas känner jag alltmer är ett självmål från klubbledningen, som måste fråga sig själv VARFÖR pengarna saknas.

Skyll inte på att Gävle inte är en storstad; jämför med Karlstad, Timrå, Leksand. Vi har nära till Uppsala- ocxh Stockholmsregionerna.

Skyll inte på passiva medlemmar; vi är Sveriges största klubb räknat i medlemsantal, spridda över hela landet. Det finns ett stort kunnande bland medlemmarna, men klubben tycks komplett ointresserad av att dra nytta av den kunskapen.

Skyll inte på att idéer saknas för de finns och har presenterats inför klubbledningen.

Skyll inte på att "det här är redan på gång", för om det är det och om det görs på rätt sätt så borde det väl rimligen visa sig. Show me the money, som det heter.

Skyll alltså inte på de här omständigheterna. Skyll--er själva.
Kommentera