1150x200-brynasbanner.jpg

Brynäs IF

SHL · 446717 inlägg · 7963 ämnen

Inlägg: 1999586

Sv: A proposito de nada
Trilske: Solklar, tyvärr. Helt enligt regelboken. Exakt likvärdigt med slagsmål efter avblåsning.
Trippingen kommer dessutom i samband med offside och inte efter.

Svarskommentarer

Sv: A proposito de nada
mattiask: Kanske är så, enligt regelboken alltså, men känns ändå inte som man kan vara riktigt säker på att trippingen verkligen sker före. Men kanske räcker med att det är i samband.

Första gången jag ser en sådan situation, vad jag kan minnas. Kändes väldigt udda i alla fall.