Brynäs IF

723274 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2002406

Sv: A propósito de nada
Scerban: Ok, det rör på sig i truppen alltså. Blir troligtvis så att Z lånas ut till VIK, Jaedon får foten och sen kanske nån från J-20 flyttas upp eller kanske Wästfält/Bjurström lånas in. Ett fullt möjligt scenario a la Bif ERP.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Bra, både för VIK och Brynäs, men framförallt för Lukas själv. Ganska klart att han inte är redo/var redo för SHL-nivå ännu. Framförallt i 5mot5-spelet.
Tror dessutom att Lindelöf lånas ut till VIK alt ett annat Allsvenskt lag.

Jaedon tror jag däremot kommer stanna. Får han en hel säsong och kan slipa på sin defensiv som defintivt kan bli bättre så tycker jag han visat att han besitter en hel del offensiv kvalité.

Westfält och Bjurström har långt ifrån de kvaliteer som vi behöver ha in i vår trupp just nu. De skulle inte tillföra det som behövs - that´s it.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Jag föredrar inte fler utfyllnads spelare utan vi behöver en "rutinerad" forward men även en "rutinerad" back. N. Andersén har väldigt lätt att gå sönder och då blir det genast tufft pa backsidan.
Varken Westfält (3p/17 matcher)/Bjurström (6p/15 matcher) är aktuella i nuläge.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: ett tips läs länken också

"Det ryktas om att antingen kommer Jesper Boqvist hem från NHL, annars kommer Brynäs värva nån annan beprövad toppforward på SHL-nivå."
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Sparkar dom Jaedon utan att ersätta honom direkt så är det hål i huvudet. Man ser att han har mycket skicklighet i sig. Sen har hans utdelning inte kommit (liksom för resten av laget), men han tillför spets och skicklighet i förstakedjan. Hur gör vi om man sparkar honom? Molin upp i första, och vem ersätter då Molin i tredjekedjan? Alcén typ? Laget blir tunnare och sämre spelare måste fylla ut platserna som lämnas tomma.
Kommentera