Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #203835

Sv: Rädda Brynäs !
Jag suckar bara djupt i min bedrövelse. Brynäs årgång 2003 är inte av det virke man innerst inne hoppats på. Ram/Asplund är Elitseriens sämsta målvaktspar. Backuppsättningen är inte Elitseriemässig - förutom "Sjödda" som fortfarande håller hög klass rakt igenom. Och forwards, den ständiga frågan. Ove, Janne, Kyrö, Miettinen, Anger... VARFÖR spelar vi inte bättre hockey? Varför gör vi två mål på tre matcher som KAN betyda Brynäs liv eller död?

Undrar just vad ledningen med Henning i spetsen för närvarande funderar på? Slutspel? Tycker att det är så sorgligt att ingen GÖR någonting för att förändra laget. Och då menar jag hyr/köper/lånar NÅGON spelare som i sig kanske inte är Mr Målskytt - men som kan bli en INJEKTION! Se bara på Fokin i MIF. Det är så dagens elithockey fungerar, att ingen i Brynäs insett det tycker jag är en enda stor gåta.

Antar att det bara är att gilla läget nu. Kvalserien. Jag kommer då stödja mitt Brynäs, för mitt hjärta är gult-svart-rött. Frågan är hur många som står upp för Brynäs senare i vår? Förhoppningsvis spelarna i alla fall...
Kommentera