Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #203869

Sv: Rädda Brynäs !
prosten:Att fråga Gävlebor om SAIK och bandy brukar inte va så lyckat då de ofta inte sett en match men ändå verkar veta så pass mycket att de kan döma ut sporten :)
Som SAIK:are som ser alla hemmamatcher är det en stor skillnad på hockey och bandy
På bandy står alla och det spelas inte massa musik vid varje liten paus så det är helt upp till publiken om det ska va nån stämning och så har de jämt varit tills de senaste matcherna då de börjat spela musik menför det har man fått en hel del skit i gästboken där det skrivits ex att vill vi ha discodunk kan vi åka till gavlerinken....sluta spela hockey musik och förstöra den läktarkultur som fortfarnde finns inom bandyn.
Dessutom tror jag SAIK har en supporterklubb och klack som är bättre organiserad med några års högre medelålder än den klack jag ser i Gavlerinken.
I hockeyn är det mera att man slår sig ner på sin plats och förväntar sig att det ska vara tryck och show men utan att man själv ska behöva göra nått...även jag själv dras in i det där på hockeyn tyvärr.
Den 7e möter vi SAIK:are VSK och jag kan tänka mig att det drag de kommer bli under den matchen kommer vi inte komma i närheten av i Gavlerinken i år :(
Kommentera